خانه / اخبار استان فارس

بازداشت عامل تهدید زن جوان دارابی در واتساپ و اینستاگرام

رئیس پلیس فتا استان فارس از کشف پرونده تهدید و اخاذی از خانم جوان دارابی در کمترین زمان ممكن خبر داد.

به گزارش گروه حوادث اول فارس ، سرهنگ "حشمت سلیمانی" با اعلام این خبر بيان كرد: در پی مراجعه خانمی جوان و ارائه مرجوعه قضائی مبنی بر تهدید و اخاذی در شبکه‌های اجتماعی، موضوع در دستور کار کارشناسان پلیس فتا شهرستان داراب قرار گرفت.

وی ادامه داد: طبق اظهارات شاکی، شخصی ناشناس در شبکه‌های اجتماعی اینستاگرام و واتساپ شروع به ارسال پیام کرده است و ادعا دارد كه با به دست آوردن تصاوير شخصي وي قصد انتشار آن را در فضاي مجازي دارد.

 رئیس پلیس فتا استان فارس افزود: کارشناسان پلیس فتا داراب با انجام تحقیقات گسترده و فني، موفق شدند متهم كه قصد اخاذي 50 ميليون ريال از شاكي داشته است را شناسايي و وي را در مخفيگاهش دستگير كنند.

سرهنگ "سلیمانی" تصریح کرد: در ابتدا متهم منکر بزه ارتکابی شد ولی پس از مواجهه با مدارک و مستندات احصاء شده توسط کارشناسان این پلیس به ‌ناچار لب به اعتراف گشود و هدف از این کار را اخاذی از شاکی عنوان كرد.

اين مقام انتظامي خاطر ‌نشان کرد: کاربران شبکه‌های اجتماعی و به خصوص بانوان نسبت به نگهداری تصاویر، فیلم‌های شخصی و خانوادگی در گوشي موبايل خود دقت بیشتری داشته باشند و آنها را در شبکه‌های مجازی برای دیگران حتی اعضای خانواده و بستگان ارسال نکنند؛ زیرا ممکن است در آینده مورد سوء استفاده واقع شود.

وي تصريح كرد: کاربران در صورت مواجهه با موارد مشابه و وقوع هرگونه مشکل در فضای مجازی مراتب را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir با ما در میان بگذارند.

💬 دیدگاه‌ها (0)

نظر خود را بنویسید

لطفاً حاصل عبارت بالا را وارد کنید ⟳ تازه‌سازی کد امنیتی