خانه / اخبار استان فارس

جزئیات مرگ دو کارگر گلخانه در بیضاء

معاون اجتماعي فرماندهي انتظامي استان فارس از برق گرفتگي منجر به فوت دو مرد 30 و 40 ساله حين جا به جايي ميله‌هاي گلخانه در شهرستان "بيضاء" خبر داد.

به گزارش اول فارس، سرهنگ "كاووس محمدي"با اعلام این خبر اظهار داشت: در پي اعلام مركز فوريت‌هاي پليسي 110 مبني بر وقوع يک مورد برق گرفتگي در گلخانه‌اي در يكي از روستاهاي شهرستان "بيضاء"، بلافاصله ماموران انتظامي به همراه عوامل امدادي به محل مورد نظر اعزام شدند.

وي افزود: ماموران در بررسي‌هاي اوليه و نظريه كارشناسان مطلع شدند كه 2 مرد 30 و 40 ساله حين جا به جايي ميله‌هاي گلخانه و برخورد با كابل برق دچار حادثه شده و جان خود را از دست داده‌اند.

معاون اجتماعي پليس فارس با بيان اينكه اجساد متوفیان تحويل پزشكي قانوني شد، از كارگران و كارفرمايان خواست حين انجام كار جوانب ايمني را رعايت كنند تا شاهد اينگونه حوادث تلخ و ناگوار نباشيم.

💬 دیدگاه‌ها (0)

نظر خود را بنویسید

لطفاً حاصل عبارت بالا را وارد کنید ⟳ تازه‌سازی کد امنیتی