مادر ۸۳ ساله زرین دشتی که به دلیل بدهی دو میلیون تومانی به فرزندش محکوم شده بود، از درب زندان داراب بازگشت.

خبرگزاری فارس: در پی درج خبری در فضای مجازی مبنی بر مساعدت مالی برای جلوگیری از حبس یک مادر ۸۳ ساله ناتوان زرین دشتی، موجی از نگرانی و تاسف در فضای مجازی به وجود آمد.
رئیس دادگستری زرین دشت از صحت این موضوع خبر داد و گفت: متاسفانه در پی اعلام شکایت فردی از مادر خود به جرم بدهی دو میلیون تومانی، این مادر ۸۳ ساله ناتوان، به دلیل محکومیت مالی به مبلغ ۲ میلیون تومان و عدم توانایی پرداخت بدهی خود، توسط مامور نیروی انتظامی، به سمت زندان داراب روانه گردید.
محمدامین انصاری با تاکید بر اینکه شاکی به هیچ عنوان حاضر به مصالحه و اعلام رضایت برای مادرش نگردید، اظهار کرد: با تلاش و همت انجمن حمایت از زندانیان زرین دشت با مساعدت و پرداخت بدهی، از زندانی شدن این پیرزن ناتوان جلوگیری شد.
رئیس دادگستری زرین دشت در استان فارس، با تاکید بر اینکه به دلیل کهولت سن و عدم تاثیر مثبت، جنبه عمومی جرم در نظر گرفته نشد، بیان کرد: اعمال جنبه عمومی جرم برای این مادر که با کهولت سن دادگاهی شده بود، بیشتر جنبه منفی داشت تا مثبت .
انصاری ضمن دعوت همه آحاد جامعه نسبت به شکیبایی و صبر و حوصله اظهار داشت: در دعاوی خانوادگی توقع می رود که اطرافیان سعی در مصالحه و با میانجیگری از ورود افراد به دستگاه قضایی جلوگیری نمایند.
وی تصریح کرد: انتظار می رود مردم با افزایش آگاهی خود در زمینه قانون، قبل از ورود به مجموعه دادگستری با وکلای مجرب و کاردان مشورت نمایند .
این مسئول قضایی، زرین دشت را یکی از شهرستان های امن استان فارس برشمرد و خاطرنشان ساخت: بیشترین پرونده های ورودی این شهرستان دعاوی خانوادگی و خیانت در امانت می باشد.
💬 دیدگاهها (0)
نظر خود را بنویسید