دستگیری عاملان ربایش نوجوان 14 ساله کواری در هرمزگان
فرمانده انتظامی "کوار" از دستگیری عاملان ربایش نوجوان 14 ساله در استان هرمزگان خبر داد.
به گزارش گروه حوادث اول فارس ، سرهنگ "سیدرحمان هاشمی" با اعلام این خبر داشت: در اردیبهشتماه سال جاري و در پی ربایش نوجواني 14 ساله در یکی از روستاهای اطراف شهرستان کوار، بررسی موضوع در دستور کار ماموران پلیس آگاهی قرار گرفت.
وی افزود: سرانجام با تدابیر مجموعه انتظامی و تلاش شبانه روزی کارآگاهان پلیس آگاهی آدمربايان كه مطلع شده بودند پليس به صورت شبانهروزي به دنبال شناسايي و دستگيري آنان است عرصه را بر خود تنگ و نوجوان ربوده شده را پس از 34 روز اسارت (10 خردادماه) در استان هرمزگان رها كردند.
فرمانده انتظامی کوار تصریح کرد: با توجه به حساسيت موضوع كارآگاهان پليس آگاهي اين شهرستان مخفيگاه آدمربايان در بندرعباس شناسايي و با اخذ نيابت قضائي به آنجا اعزام و با همكاري كاركنان پليس آگاهي استان هرمزگان موفق شدند دو نفر آدم ربا (زن و شوهر) را در عملیاتی ضربتی و غافلگیرانه در مخفيگاهشان دستگیر كنند.
سرهنگ "هاشمی" با اشاره به اينكه آدم ربایان به دلیل اختلافات مالی با عموي فرد ربوده شده اقدام به ربايش نوجوان 14 ساله كرده بودند، گفت: متهمان براي سير مراحل قانوني روانه دادسرا شدند.
🔗 لینک کوتاه:
💬 دیدگاهها (0)
نظر خود را بنویسید