
فرمانده انتظامي "ممسنی" از دستگيري سارق حرفه اي محتویات درون خودرو و اماکن خصوصی با اعتراف به 20 فقره سرقت در این شهرستان خبر داد.
به گزارش اول فارس ، سرهنگ "محمد نیکبخت" با اعلام این خبر گفت: در پی وقوع چند فقره سرقت درون خودرو و اماكن خصوصي در سطح شهرستان ممسنی، موضوع به صورت ویژه در دستور کار مأموران انتظامی قرار گرفت.
وی افزود: مأموران انتظامی این فرماندهی با انجام گشت زنی هدهمند، يك نفر سارق را حین انجام سرقت محتويات خودرو شناسایی و دستگیر کردند.
فرمانده انتظامي "ممسنی" تصریح کرد: متهم در بازجویی اولیه به 20 فقره سرقت درون خودرو و اماكن خصوصي در سطح شهرستان اعتراف و پس از تشکیل پرونده به مرجع قضائی معرفي شد.
سرهنگ "نيكبخت" از شهروندان خواست: ضمن توجه به هشدارهاي انتظامي، در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک موضوع را از طريق تلفن 110 به پليس اطلاع دهند.
💬 دیدگاهها (0)
نظر خود را بنویسید