خانه / ایران

شگرد جدید کلاهبرداری در فروش خودرو در شیراز که مردم حواس شان باشد

شگرد جدید کلاهبرداری در فروش خودرو در شیراز که مردم حواس شان باشد
رئیس پلیس آگاهی استان از دستگيري 5 نفر به اتهام کلاهبرداری در فروش خودرو در شیراز خبر داد . کلاهبرداری خودرو لیزینگی شیراز

 سرهنگ "کاووس حبیبی" در گفتگو با اول فارس در تشریح جزئیات دقیق این خبر بيان كرد: در پي وصول يک فقره شکايت مبني بر اينکه شاکي اقدام به خريد 6 دستگاه خودرو از قبيل آريزو، تيگو و mvm از فردي به هويت معلوم كرده است و پس از گذشت مدتي متوجه مي‌گردد که کليه خودروها به صورت ليزينگي خريداري شده و فروشنده با جعل سند مالکيت و کلاهبرداری به صورت نقدي به فروش رسانده است. 

وی افزود: با توجه به حساسيت موضوع پرونده به صورت ويژه در دستور کار کارآگاهان قرار گرفت و ماموران با اقدامات فني و تخصصي موفق شدند متهم را شناسايي و وي به همراه 4 نفر از همدستانش را در يک عمليات غافلگيرانه دستگير كنند. سرهنگ  "حبیبی" با بیان اينكه کارشناسان مبلغ کلاهبرداری را 60 ميليارد ریال برآورد کردند، گفت: متهمان به مرجع قضايي معرفي و با صدور قرار مناسب روانه زندان شدند. رئیس پلیس آگاهی استان به شهروندان توصيه كرد  قبل از انجام هرگونه معامله‌ای از مراکر ذی‌صلاح استعلام و سپس با هوشیاری کامل اقدام به خرید و فروش كنند.

💬 دیدگاه‌ها (0)

نظر خود را بنویسید

لطفاً حاصل عبارت بالا را وارد کنید ⟳ تازه‌سازی کد امنیتی