طرز تهیه فالوده شیرازی خوشمزه در منزل

به گزارش اول فارس ،  فالوده شیرازی یکی از خوشمزه ترین خاطرات هر مسافری است که گذرش به شهر زیبای شیراز افتاده باشد. در این مطلب روش تهیه فالوده شیراز را برای کسانی که مایل هستند این دسر خوشمزه را در منزل تهیه کنند به شرح توصیه میکنیم مواد لازم: نشاسته: ۳۰۰ گرم آب: ۴ […]

324232 520

به گزارش اول فارس ،  فالوده شیرازی یکی از خوشمزه ترین خاطرات هر مسافری است که گذرش به شهر زیبای شیراز افتاده باشد. در این مطلب روش تهیه فالوده شیراز را برای کسانی که مایل هستند این دسر خوشمزه را در منزل تهیه کنند به شرح توصیه میکنیم

مواد لازم:

  • نشاسته: ۳۰۰ گرم
  • آب: ۴ پیمانه
  • شکر: ۱ پیمانه
  • لیمو تازه: ۱ عدد
  • گلاب: نصف پیمانه
  • شربت آلبالو: به مقدار لازم

157112209

طرز تهیه:

۱. ابتدا یک قابلمه مناسب را انتخاب کنید و دو پیمانه آب را درون آن بریزید و شکر را اضافه کنید، بر روی اجاق گاز قرار دهید. سپس شکر را هم بزنید تا در آب حل شود و صبر کنید تا آب شکر قوام پیدا کند.

۲. در این مرحله گلاب را اضافه کنید و صبر کنید تا شربت چند بار قل بخورد. سپس آن را از روی اجاق گاز بردارید و بگذارید کنار تا خنک شود. سپس بعد از سرد شدن شربت آن را در یک کاسه مناسب بریزید و در فریزر قرار دهید تا یخ بزند.

۳. بعد از یخ زدن شربت آن را از فریزر بیرون بیاورید و برای پودر کردن، آن را درون مخلوط کن بریزید. بعد از اینکه شربت یخ زده را کاملا پودر کردید، دوباره آن را به صورت پودر شده در یخچال قرار دهید.

۴.  حالا نوبت به درست کردن رشته‌های فالوده است. ابتدا یک قابلمه را انتخاب کنید و دو لیوان آب به آن اضافه کنید. سپس نشاسته را به آن اضافه کنید و قابلمه را بر روی اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید، تا آب به تدریج تبخیر شود و نشاسته باقی مانده کشدار و غلیظ شود. سپس برای ایجاد رشته‌های نازک نشاسته از یک آبکش با سوراخهای ریز کمک می‌گیریم. نشاسته کشدار و غلیظ را در آبکش بریزید و با فشار بر روی نشاسته‌ها باعث شوید تا از سوراخ های ریز آبکش رد شوند. در زیر آبکش کاسه‌ای پر از یخ قرار دهید تا رشته‌های نازک روی یخ‌ها ریخته شود. توجه کنید که بهتر است که از یک آبکش با سوراخ های ریز تراستفاده کنید تا فالوده شما ریز تر و زیباتر شود.

۵. بعد از خروج رشتهها از آبکش و ریختن آنها بر روی یخ، خوب یخ را هم بزنید تا رشته‌ها سفت شوند. سپس یخ‎های یخ زده را در یک کاسه مناسب بریزید و رشته‌ها را به آرامی از یخ بیرون بیاورید و به کاسه حاوی یخ پودر شده اضافه کنید و آن را به خوبی مخلوط کنید. تا فالوده در همه جای یخ قرار بگیرد.

۶. فالوده را در یک کاسه بریزید و به آن آب لیموی تازه را با کمی شربت آلبالو اضافه کنید و به دلخواه تزیین کنید. 

عضوکانال واتساپ اول فارس شوید%D9%88%D8%A7%D8%AA%D8%B3%D8%A7%D9%BE 1

مطالب مرتبط

جوان ۱۸ ساله چگونه سر ۱۰۸ شیرازی کلاه گذاشت؟

ورود بازرس کل استان به پرونده تراکم فروشی و تغییر کاربری اراضی خارج از طرح تفضیلی در شیراز

عکس‌های «رنگی» دیده نشده از شهر شیراز ۱۰۰ سال پیش

نظرات