خانه / اخبار استان فارس

كلاهبرداري 57 میلیون تومانی فروشنده عمده ورق هاي ام دي اف

سرپرست فرماندهی انتظامي شهرستان "جهرم" گفت: فردی که با ترفند فروش عمده ورق هاي ام دي اف در فضای مجازی مبلغ یک میلیارد و 570 میلیون ریال کلاهبرداری کرده بود، شناسایی و دستگیر شد.

به گزارش اول فارس ، سرهنگ "علي اصغر محمدپور " با اعلام این خبر گفت :در پي شكايت يكي از شهروندان مبني بر اينكه فردي ناشناس در فضاي مجازي او را فريب داده و از او كلاهبرداري كرده است، رسيدگي به موضوع در دستور كار كارشناسان پليس فتا اين فرماندهي قرار گرفت.

وي اظهار داشت : شاكي مدعي بود در یکی از شبكه هاي اجتماعي با يك آگهي درزمینه فروش عمده ورق هاي ام دي اف مواجه و با فرد فروشنده تماس برقرار می‌کند كه از او مبلغ یک میلیارد و 570 میلیون ریال طلب می‌کند .

سرهنگ محمد پور ادامه داد: فرد شاكي نيز مبلغ درخواستي را به ‌حساب آن فرد واريز و پس از آن دیگر جواب تلفن های شاکی را نمی دهد.

سرپرست فرماندهی انتظامی شهرستان جهرم افزود: مأموران پليس فتا با بررسی‌های تخصصي در فضاي مجازي متهم را شناسايي و با هماهنگي قضايي در يك عمليات ضربتي وي را دستگير کردند.

وی با بیان اینکه متهم در تحقیقات به جرم خود اقرار و جهت سير مراحل قانونی تحويل مقام قضائي گرديد، افزود: شهروندان قبل از خريد اينترنتي و واريز وجه به‌ حساب فروشنده بايد اطلاعات كافي از سايت موردنظر،شخص فروشنده و جنس خریداری ‌شده به دست آورند و تا زماني كه آن جنس را مشاهده و از صحت و سالم بودن آن اطمينان حاصل نکرده‌اند از پرداخت وجه خودداري کنند.

عضو گروه واتساپ اول فارس شوید

💬 دیدگاه‌ها (0)

نظر خود را بنویسید

لطفاً حاصل عبارت بالا را وارد کنید ⟳ تازه‌سازی کد امنیتی