در این لحظه ماموران مخفی پلیس آبادان که در محل حضور داشتند با توجه به اینکه داخل خودروی پژو 206 زوج جوان و یک دختربچه 5 ساله حضور داشتند به آرامی به سمت خودروی پژو 406 رفتند.
مرد جوانی به سرعت از خودرو پژو 405 پیاده شد و به سمت راننده پژو 206 رفت و بین آنها درگیری صورت گرفت که ماموران به محل درگیری رفته و متوجه شدند که یکی از آنها اسلحه دارد و وقتی پلیس راهنمایی و رانندگی و ماموران پلیس آبادان وارد صحنه درگیری شدند مرد مسلح ادعا کرد که از ماموران پلیس شیراز است و این مرد کودک ربایی کرده است.
راننده پژو 206 ادعای بیگناهی می کرد و این در حالی بود که مامور راهنمایی و رانندگی دستبند پلیس را روی دستان مرد جوان زد و ماموران پلیس شیراز نیز به ماموران مخفی آبادان توضیح دادند که این زوج جوان کودکی را در استان فارس ربوده اند که با اقدامات فنی و پلیسی رد آنها را زدیم و متوجه شدیم به آبادان سفر کرده اند.
مامور پلیس در تحقیقات اعلام کرد که پس از شناسایی متهمان و ردیابی های پلیسی موفق شدیم رد آنها را در آبادان بزنیم و در یک فرصت مناسب اقدام به دستگیری آنها کردیم .
بنا به این گزارش، زوج جوان به کلانتری 13 آبادان منتقل شده و تحقیقات تکمیلی در این پرونده ادامه دارد."منبع:رکنا"

💬 دیدگاهها (0)
نظر خود را بنویسید