خانه / اخبار استان فارس

یک پلیس جعلی شبکه اجتماعی در فارس دستگیر شد

یک پلیس جعلی شبکه اجتماعی در فارس دستگیر شد

رئیس پلیس فتا استان فارس از دستگیری فردی خبر داد که در شبکه‌های اجتماعی ضمن معرفی خود به عنوان پلیس، قصد اخاذی از یک شهروند را داشت.

به گزارش گروه حوادث اول فارس ، سرهنگ حشمت سلیمانی، رئیس پلیس فتا استان فارس در تشریح این خبر بیان کرد: پس از مراجعه یکی از شهروندان و طرح شکایت با موضوع نشر اکاذیب توسط فردی که خود را پلیس معرفی كرده بود، کارشناسان پلیس فتا تحقیقات خود را در اين خصوص آغاز کردند.

وي افزود: ماموران موفق شدند با اقدامات فنی و اطلاعاتی در کمترین زمان ممكن، متهم را كه خود را مامور نيروي انتظامي معرفي كرده بود مورد شناسایی قرار دهند و با هماهنگی مقام قضائی او را دستگیر كنند.

رئیس پلیس فتا استان فارس تصريح كرد: متهم با مشاهده ادله پلیس ضمن اقرار به جرم خود، اعتراف و بیان داشت که با ترفند‌های مختلف در فضای مجازی و با معرفی خود به عنوان مامور نیروی انتظامی، اقدام به نشر اکاذیب و توهین بر علیه شاکی پرونده مي‌كرده است .

سرهنگ سليماني به هموطنان هشدار داد: هرگونه جعل و یا سوء استفاده از عناوین‌های دولتی برابر قانون جرم است و افرادی که با تصور پنهان ماندن دست به اقدام مجرمانه می‌زنند همواره باید آگاه باشند فضای مجازی با حضور کارشناسان سایبری برای آنها محیط امنی نخواهد بود.

اين مقام انتظامي از عموم مردم خواست: هشدار‌های پلیس فتا را جدی بگیرند و در صورت مواجهه با موارد مشکوک، موضوع را از طریق وب‌سایت به آدرس www.cyberpolice.ir ، بخش ارتباطات مردمی به کارشناسان پلیس فتا گزارش کنند.

عضو کانال تلگرام اول فارس شوید

💬 دیدگاه‌ها (0)

نظر خود را بنویسید

لطفاً حاصل عبارت بالا را وارد کنید ⟳ تازه‌سازی کد امنیتی