بورکها هم انواع بسیار زیادی دارند که هر کدام از آنها با گوشت، پنیر، اسفناج و سیب زمینی پر میشوند.در این مطلب طرز تهیه بورک اسفناج را به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم
۱ بسته خمیر یوفکا : ۵۰۰ گرم اسفناج
۱ حبه سیر
۱ عدد پیاز کوچک
۱۵۰ گرم پنیر خامه ای
۵۰ گرم پنیر موزارلا
نمک و فلفل به میزان لازم
۱ پیمانه شیر
روغن یا کره به مقدار لازم
کنجد یا سیاه دانه
طرز تهیه بورک اسفناج
مرحله اول
اسفناجهای شسته شده را درون یک قابلمه بریزید و اجازه دهید که اسفناج بپزد.پیاز و سیر را ریز خرد کنید. پیاز را در کمی روغن سرخ کنید و سیر را اضافه کنید و برای ۱ الی ۲ دقیقه تفت بدهید.
مرحله دوم
اسفناج پخته شده را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید. سپس پنیر خامه را اضافه کنید و به اندازه دلخواه نمک و فلفل بزنید.پنیر موزارلا را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید.
مرحله سوم
در یک کاسه شیر و کره آب شده یا روغن را مخلوط کنید.خمیر یوفکا را روی سطحی صاف پهن کنید و از ترکیب شیر و کره آب شده روی آب با برس آشپزخانه بمالید.این کار باعث میشود خمیر یوفکا هنگام رول کردن پاره نشود.
مرحله چهارم
کمی از ترکیب اسفناج و پنیر روی خمیر یوفکا قرار دهید. گوشههای خمیر را به داخل برگردانید و خمیر را رول کنید.بورکها را درون سینی فر که کاغذ روغنی انداختهاید، بچینید و روی آنها را کره بمالید و روی آنها کنجد بپاشید.سینی فر را درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید بورکها برای ۲۵ الی ۳۰ دقیقه بپزند تا روی آنها کاملا طلایی شود.
نظرات