• 17 شهریور 1403
  • دسته‌بندی: آشپزی
  • شناسه خبر : 153820

بورک اسفناج خانگی ترکیه با یک طرز تهیه آسان و بسیار خوشمزه

بورک یکی از غذاهایی است که در ترکیه و با خمیر فیلو یا خمیر یوفکا درست می‌شود.

بورک‌ها هم انواع بسیار زیادی دارند که هر کدام از آن‌ها با گوشت، پنیر، اسفناج و سیب زمینی پر می‌شوند.در این مطلب طرز تهیه بورک اسفناج را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم

۱ بسته خمیر یوفکا : ۵۰۰ گرم اسفناج
۱ حبه سیر
۱ عدد پیاز کوچک
۱۵۰ گرم پنیر خامه ای
۵۰ گرم پنیر موزارلا
نمک و فلفل به میزان لازم
۱ پیمانه شیر
روغن یا کره به مقدار لازم
کنجد یا سیاه دانه

طرز تهیه بورک اسفناج

طرز تهیه بورک اسفناج

مرحله اول

اسفناج‌های شسته شده را درون یک قابلمه بریزید و اجازه دهید که اسفناج بپزد.پیاز و سیر را ریز خرد کنید. پیاز را در کمی روغن سرخ کنید و سیر را اضافه کنید و برای ۱ الی ۲ دقیقه تفت بدهید.

مرحله دوم

اسفناج پخته شده را به مخلوط پیاز و سیر اضافه کنید. سپس پنیر خامه را اضافه کنید و به اندازه دلخواه نمک و فلفل بزنید.پنیر موزارلا را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید.

مرحله سوم

در یک کاسه شیر و کره آب شده یا روغن را مخلوط کنید.خمیر یوفکا را روی سطحی صاف پهن کنید و از ترکیب شیر و کره آب شده روی آب با برس آشپزخانه بمالید.این کار باعث می‌شود خمیر یوفکا هنگام رول کردن پاره نشود.

مرحله چهارم

کمی از ترکیب اسفناج و پنیر روی خمیر یوفکا قرار دهید. گوشه‌های خمیر را به داخل برگردانید و خمیر را رول کنید.بورک‌ها را درون سینی فر که کاغذ روغنی انداخته‌اید، بچینید و روی آن‌ها را کره بمالید و روی آن‌ها کنجد بپاشید.سینی فر را درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید بورک‌ها برای ۲۵ الی ۳۰ دقیقه بپزند تا روی آن‌ها کاملا طلایی شود.

مطالب مرتبط

دستور تهیه مرغ کاچیاتوره ایتالیایی با طعمی فوق العاده دلپذیر

طرز تهیه ته چین ارمنی مجلسی با بال مرغ

طرز تهیه کره بادام زمینی رژیمی خانگی خوشمزه و مقوی

نظرات