خانه / خبر اول

فیلم|بورس زندگی اهالی این روستا را ویران کرد

فیلم|بورس زندگی اهالی این روستا را ویران کرد

اول فارس| اقتصادی: اهالی " مال ملا " یکی از روستاهای کهگیلویه وبویراحمد با  فعالیت های اقتصادی خود را از سایر مشاغل به بازار بورس کشانیدند به طوری که از پیرزن و پیرمرد80ساله گرفته تا دختر بچه 8ساله در کارگزاری های مختلف سرمایه گذاری کردند.

ساکنین روستای مال ملا از توابع بخش مرکزی شهرستان لنده در استان کهگیلویه و بویراحمد چند سالی بود که با دعوت چند نفر از جوانان روستا اقدام به سرمایه گذاری در کارگزاری های مختلف در بورس کردند که در این مدت هرکدام با سرمایه گذاری های که داشته است.

اکنون  مردمان این روستا با کاهش ارزش سهام شان در بورس دار وندار خود را از دست داده اند.

مردم شهرستان لنده، به خاطر فعالیت بورسی مردم روستایِ مال مُلا آن‌ها را  وال استریتی می نامند.(وال استریت (به انگلیسی: Wall Street) خیابان معروفی در محلهٔ منهتن نیویورک در ایالات متحده آمریکا است).

روستای مال ملا در فاصله 4کیلومتری شهر لنده و دارای 750نفر جمعیت است که عمده فعالیت ساکنین این روستا کشاورزی و دامداری است.

عضو گروه واتساپ اول فارس شوید

💬 دیدگاه‌ها (0)

نظر خود را بنویسید

لطفاً حاصل عبارت بالا را وارد کنید ⟳ تازه‌سازی کد امنیتی