سفرههای ایرانی همیشه جزء زیباترین و خوش آداب ترین سفرههای دنیا بوده است. از نیایش در کنار سفره تا سکوت هنگام صرف غذا تا دستمال سفید و تمیز. از دست دراز نکردن برای برداشتن لقمههای دورتر و پرهیز از پرخوری با وجود خورشتها، چلوها و آشهای لذیذی که به سفرههای ایرانی رنگ و جلا میدادند.
برخورداری از هنر آشپزی نیازمند دیدن آموزش های تخصصی زیر نظر اساتید با تجربه و دوره دیده است .
سیده محدثه حقایقی با تجربه ۱۵ ساله در آموزش آشپزی ، استاد مجرب دوره های آشپزی و یکی با تجربه ترین در تهیه انواع غذاها در شیراز و جنوب کشور است.
نظرات خود را برای ما ارسال کنید
چرا عزراییل یقه اختلاس گران را نمیگیرد
افغانها کرایه خانه راسرسام اورکرده اند،،،،مسئولین استان که کرایه نشین نیستند که دغدغه داشته باشند.