پیتزا قارچ و گوشت از آن دسته پیتزاهایی هست که ایرانیان آن را باب کرده اند و بسیار مورد طرفدار نیز می باشد.شاید پیتزا یکی از بهترین و پر طرفدارترین غذاها در جهان باشد که بهتر است کمی بیش تر در مورد آن بدانیم.این غذا توسط اروپاییان و کشور ایتالیا ساخته شد و از دهه ی ۴۰ در کشور ما رواج یافت و از آن پس ایرانی ها را نیز علاقه مند کرد و در پیتزا فروشی ها و منوی غذایی رستوران ها انواع مختلفی از پیتزا ها از جمله پیتزای قارچ ، ماهی تن یاساردین، گوجه فرنگی، کالزونه، بادمجان و سیر و … عرضه می شود. ایرانی ها به مردمانی مشکل پسند و بد غذا معروف می باشند زیرا به سختی با غذاهای بین الملل ارتباط برقرار می کنند و دلیل این گفته نیز این است که وقتی ایرانیان به کشورهای جهان سفر می کنند با خود قوطی کنسرو و بسته های غذایی کنسرو شده به همراه می برند. البته حق هم دارند که در این مورد سخت‌گیر باشند چون هیچ غذایی مثل کشور ایران لذیذ نیست و همینطور غربی ها در پخت غذا از مواد عجیب و غریب استفاده می کنند و معمولا غذاهای نیم پز مصرف می کنند که همین باعث می شود مردم ایران با خاطره ای تلخ از لحاظ غذایی به کشورمان باز گردند. علاوه بر این شیوه ی پخت و طبخ غذاهای ایرانی خیلی بهتر است که در نهایت غذاهای خوشمزه و لذیذ آماده می شود. پیتزا ها باید به آرامی و در مدت زمان بیش تری بپزند تا غذا طعم مطبوعی داشته باشد. به همین دلایل ایرانی ها هر غذایی را نمی خورند و در این خصوص از دید جهانیان شاید سخت گیر باشند اما با این وجود استثناهایی هم دیده می شود که پیتزا با این که اصالت ایتالیایی دارد روی خوش به ایرانیان نشان داده و گسترش یافته است.
حال که در مورد پیتزا بیش تر آشنا شدید بهتر است وسایلی همچون ماهیتابه ای گود که برای تهیه ی پیتزا لازم است را آماده کنید و برای پخت یک پیتزای عالی با ما همراه باشید.

مواد لازم

  • قارچ : ۲۰۰ گرم
  • گوشت ریش ریش شده و پخته : ۳۰۰ گرم
  • پنیر پیتزا : ۲۲۵ گرم
  • جعفری خرد شده : ۳ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون : ۳ قاشق غذاخوری
  • خمیر آماده پیتزا : ۶ عدد (سه بسته) یا دو عدد خمیر آماده نانوایی
  • سس پیتزا یا گوجه فرنگی : به مقدار لازم
  • آویشن : به مقدار لازم

مراحل پخت

  •  مرحله ۱خمیر را باز کرده و کف ظرف را چرب کنید.
  •  مرحله ۲خمیر را روی آن گذاشته و بعد روغن زیتون را روی خمیر بریزید.
  •  مرحله ۳بعد روی آن کمی سس مخصوص پیتزا می مالیم .
  •  مرحله ۴گوشت ریش ریش شده را به خمیر افزوده و روی خمیر به قطر نیم سانت پهن می کنیم .
  •  مرحله ۵بعد قارچ را ریز کرده روی گوشت ها می ریزیم .
  •  مرحله ۶سپس پنیر رنده شده را روی تمام مواد می ریزیم
  •  مرحله ۷باز هم کمی سس ریخته و پنیر را در مرحله ی دوم مجدد به آن میافزاییم .
  •  مرحله ۸ظرف را درون فر به مدت ۲۵-۳۰ دقیقه در طبقه وسط و حرارت ملایم قرار دهید.
  •  مرحله ۹

    در پایان و پس از پخت کامل در صورت تمایل مقداری جعفری خرد شده 

    نکات غذایی
    • توجه داشته باشید هیچگاه در فر را باز نکنید زیرا پف پنیر پیتزا از بین می رود و حالت خشکی پیدا می کند.
    • می توانید هم از گوشت چرخ کرده استفاده کنید و هم اینکه گوشت را بپزید سپس ریش ریش کنید.
    • می توانید هم از خمیر اماده استفاده نکید و هم از خمیر های نمیه اماده مخصوص فانتزی.
    • از مقدار کمی سبزیجات معطر نیز می توانید در مواد پیتزا قارچ و گوشت برای خوشمزه تر شدن آن، استفاده کنید.
    • از مقداری سیر ریز خرد شده نیز جهت خوش طعم شدن پیتزا قارچ و گوشت می توانید استفاده کنید.
    • اگر در منزل فر ندارید می توانید پیتزا را در کیک پز هم تهیه نمایید ، فقط توجه داشته باشید که زمان بیشتری ( حدودا ۴۵ دقیقه ) برای پخت پیتزا نیاز است.
    • در صورت تمایل میتوانید به مواد پیتزا، یک عدد گوجه نگینی خرد شده یا حلقه ای اضافه کنید. آن را روی پیتزا بچینید تا به زیبایی پیتزا بیفزاید.
    • در صورتیکه از گوشت چرخ کرده استفاده کنید می بایست آن را با پیاز و سیر تفت دهید تا پخته شود ،سپس به مواد اضافه کنید.