طرز تهیه املت ترکیه ای ؛ صبحانه ای بسیار لذیذ و متفاوت

از قدیم در همه جهان املت به عنوان صبحانه و شام تهیه و سرو می‌شد. با توجه به اینکه در تهیه املت چه موادی بکار رود انواع مختلف املت وجود دارد. املت ترکیه‌ای یک نوع املت تند می‌باشد که برای درست کردن آن از سبزیجات، فلفل تازه و گوجه استفاده می‌شود. این املت خیلی لذیذ […]

از قدیم در همه جهان املت به عنوان صبحانه و شام تهیه و سرو می‌شد. با توجه به اینکه در تهیه املت چه موادی بکار رود انواع مختلف املت وجود دارد. املت ترکیه‌ای یک نوع املت تند می‌باشد که برای درست کردن آن از سبزیجات، فلفل تازه و گوجه استفاده می‌شود. این املت خیلی لذیذ بوده و دارای طعم متفاوتی می‌باشد. علت متفاوت بودن این املت با سایر املت‌ها عدم استفاده از تخم مرغ در تهیه آن است. برای درست کرن املت ترکیه‌ای به جای تخم مرغ از پنیر پیتزا و یا سایر پنیرهای کش‌دار موجود استفاده می‌کنند.

املت ترکیه ای

اگرچه بافت این املت شبیه املت‌های معمولی است ولی طعم آن فوق‌العاده بوده و با سایر املت‌ها فرق دارد. این املت را همراه با نان به عنوان صبحانه یا شام میل می‌کنند. به منظور فراگیری نحوه درست کردن املت ترکیه‌ای به صورت مرحله به مرحله با اول فارس همراه باشید.

مواد لازم برای ۱ تا ۲ نفر

گوجه : ۲ تا ۳ عدد

فلفل قرمز و سبز : ۲ عدد

فلفل دلمه ای :  نصف ۱ عدد

سیر : ۱ تا ۲ حبه

کره : ۵۰ گرم

پنیر پیتزا، موزارلا یا هر پنیر کش دار : به مقدار لازم

نمک و پول بیبر و آویشن : به مقدار لازم

املت ترکیه ای

نحوه درست کردن املت ترکیه‌ای
مرحله اول

به منظور درست کردن یک املت ترکیه‌ای لذیذ ابتدا یک فلفل دلمه‌ای شسته شده را به شکل نگینی متوسط خرد می‌نماییم. پس از آن فلفل قرمز و سبز را نیز به صورت ریز خرد می‌نماییم. همچنین گوجه‌های شسته شده را به شکل ریز خرد می‌کنیم.

مرحله دوم

با استفاده از رنده سیر رنده کرده و یا آن را له می‌کنیم. در داخل یک تابه کره ریخته و آن را بر روی شعله گاز می‌گذاریم تا کره ذوب گردد. سپس سبزیجات را در داخل تابه ریخته و تفت می‌دهیم. درب تابه را می‌گذاریم و صبر می‌کنیم تا مواد داخل آن با حرارت ملایم بپزد.

مرحله سوم

با توجه به سلیقه خود می‌توانید تخم مرغ یا هر سبزی مورد علاقه خود را به املت اضافه نمایید ولی در دستور اصلی این املت از تخم مرغ استفاده نمی‌شود. هنگامی که سبزیجات و گوجه‌ها پخت و آب آن کشیده شد پنیر پیتزا را به مواد داخل تابه اضافه می‌کنیم.

مرحله چهارم

بعد از اضافه کردن پنیر پیتزا درب تابه را می‌گذاریم و صبر می‌کنیم تا پنیر ذوب شده و ببندد. پس از آن املت را بهم می‌زنیم و به آن ادویه و نمک می‌زنیم و کاملا هم می‌زنیم تا مواد با هم مخلوط شده و طعم‌دار شود. املت را از روی گاز برداشته و در داخل یک ظرف مناسب سرو می‌نماییم

طرز تهیه شاورما مرغ ، غذای خوشمزه لبنانی که در ایران عجیب پُرطرفدار است

طرز تهیه کباب بیتی یک وعده متفاوت و بسیار خوشمزه ترکی

مطالب مرتبط

طرز تهیه املت سبزیجات با گودا برای صبحانه

املت لوبیا شاپوری یک صبحانه لذیذ و پر طرفدار+طرز تهیه

چرا املت بوی زهم تخم مرغ می دهد؟ + فوت و فن های پخت

نظرات