طرز تهیه کباب بیتی یک وعده متفاوت و بسیار خوشمزه ترکی

با توجه به این‌که کباب، یکی از غذاهای سنتی کشورمان محسوب می‌شود، می‌توان گفت کباب‌های متعلق به کشورهای دیگر نیز مورد پسند و متناسب با ذائقه‌ی ایرانیان نیز هست. یکی از این قسم کباب‌ها، کباب بیتی است که متعلق به کشور ترکیه است که در ادامه قصد داریم به آموزش آن بپردازیم. پس لطفأ در […]

با توجه به این‌که کباب، یکی از غذاهای سنتی کشورمان محسوب می‌شود، می‌توان گفت کباب‌های متعلق به کشورهای دیگر نیز مورد پسند و متناسب با ذائقه‌ی ایرانیان نیز هست. یکی از این قسم کباب‌ها، کباب بیتی است که متعلق به کشور ترکیه است که در ادامه قصد داریم به آموزش آن بپردازیم. پس لطفأ در ادامه با ما همراه باشید.

 

بیتی کباب

مواد لازم بیتی کباب برای ۴ نفر

گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم
پیاز : ۱ عدد بزرگ
جعفری : ۱ پیمانه
ماست : ۳ قاشق غذاخوری
کره : ۱۰۰ گرم
گوجه فرنگی : ۳ عدد
رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری
خمیر یوفکا : به تعداد کافی
نمک و فلفل سیاه : به مقدار کافی
زردچوبه و پاپریکا : به مقدار کافی

طرز تهیه بیتی کباب

طرز پخت بیتی کباب
۱- نخست در یک کاسه‌ی بزرگ، پیاز و جعفری که به صورت ریز ساطوری شده است را با گوشت چرخ‌شده، نمک و ادویه‌جاتی نظیر فلفل سیاه و زردچوبه مخلوط نموده تا به صورت کاملأ یکنواخت درآید.

۲- پس از آن، مخلوط را به صورت لوله‌شکل در آورده و کنار بگذارید. دو لایه خمیر یوفکا را روی سطح پهن نموده و سپس با کره‌ی ذوب شده چرب کنید.

۳- حال مخلوط گوشت لوله شده را در ابتدای خمیر یوفکا قرار داده و شروع به لوله کردن خمیر با مرکزیت مخلوط گوشت نمایید. حال رولت آماده شده را با کمک یک چاقوی تیز به طور مساوی برش بزنید. حال برای پخت آن از فر گرم شده از قبل( با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد) استفاده کنید. بدین منظور کف سینی فر را با مقدار مناسبی روغن چرب نمایید.

 

کباب بیتی

۴- رول‌های برش‌زده را در کف سینی فر بچینید و پس از قرار دادن سینی در فر، فر را بر روی همان درجه حرارت ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه تنظیم کنید.

۵- برای درست کردن سس آن لازم است در درون تابه‌ای مناسب، کره را آب نموده و سپس رب گوجه فرنگی به همراه نمک و زردچوبه و فلفل سیاه را به آن بیفزایید تا رب گوجه‌فرنگی به همراه ادویه و نمک به خوبی در کره سرخ گردد.

۶- حال گوجه فرنگی رنده شده را به مخلوط داخل تابه افزوده و سپس برش‌های کباب آماده شده در سس داخل تابه قرار داده تا سس به خوبی در کباب‌ها نفوذ کند. در پایان کباب آغشته به سس گوجه را در ظرف مناسب چیده و به همراه نان و مخلفاتی همچون ماست و موسیر و جعفری سرو نمایید.
نوش‌جان

دستور پخت کوفته تبریزی،غذای لذیذ و سنتی ایرانی به همراه نکات پخت آن

غذای تند و خوشمزه خوراک مرغ مکزیکی نخوردین ؟ +طرز تهیه

مطالب مرتبط

دستگیری چند شکارچی بیرحم حین خوردن کبک های بیچاره

طرز تهیه کباب وزیری به روش سنتی در خانه

دستور تهیه کباب مرغ کنجدی بسیار خوش طعم و متفاوت

نظرات