دستورپخت خورشت اسپناساک یکی از خوشمزه ترین غذاهای مازندرانی
یکی از خورشت های بسیار خوشمزه و اصیل مازندارنی خورشت اسپناساک می باشد.این غذا به علت داشتن اسفناج بسیار سالم و مقوی است.در ادامه با ما همراه باشید تا با طرزتهیه این غذای خوشمزه آشنا شوید.
مواد لازم خورشت اسپناساک
گوشت گوسفندی : 400 گرم
اسفناج : 1 کیلوگرم
سبزی تازه(جعفری٬گشنیز٬تره٬نعناع) : 300 گرم
پیاز : 2 عدد
هویج : 1 عدد
سیر : 3 حبه
نمک و فلفل : به میزان لازم
زردچوبه :به میزان لازم
دستورپخت خورشت اسپناساک مازندرانی
1-ابتدا اسفناج ها را به همراه سبزی های دیگر پاک کرده و در آب بخیسانید تا گل و لای آن از بین برود. سپس آن ها را آبکش کنید و بگذارید تا آب اضافی آن ها از بین برود.
2-سبزی های که آب آن ها از بین رفته را خرد کنید.
3-پوست پیاز و سیرها را گرفته سپس آن ها را بشورید و با کمک یک چاقو پیاز را نگینی خرد کرده و سیر را نیز رنده کنید.
4-در یک قابلمه مناسب پیاز را با کمک روغن تفت دهید و سیر را نیز به آن اضافه کنید.
5-گوشت های خرد ده و تمیز را نیز به پیاز ها اضافه کنید و تفت دهید.
6-ادویه ها را نیز که شامل فلفل سیاه و زردچوبه می شود را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. شما می توانید از دنبه نیز برای این غذا استفاده کنید.
7-اسفناج خرد شده را به گوشت اضافه کنید و روی آن نمک بریزید سپس حرارت گاز را بالا ببرید و اسفناج را با گوشت تفت دهید.
8-سبزی های معطر را که خرد کرده اید به گوشت اضافه کنید و تفت دهید سپس مقدار مناسبی آب روی مواد بریزید و بگذارید تا بجوشد و در ادامه گوشت بپزد.
9-پس از گذشت دو ساعت از طبخ گوشت یک عدد هویج را شسته سپس پوست آن را بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید و به خورش اضافه کنید . شما می توانید هویج را از خورش حذف کنید. صبر کنید تا خورش به طور کامل جا بی افتد و حاضر شود . می توانید این خورش را هم با نان و هم برنج سرو کنید.