خانه / اخبار استان فارس
بنر تبلیغاتی

دستور قضایی برای تسریع صدور سند اراضی دولتی صدرا؛ گره‌های ثبتی باز می‌شود

معاون قضایی دادگستری کل استان فارس با تأکید بر ضرورت رفع موانع ثبتی، دستوراتی برای تسریع در صدور اسناد مالکیت اراضی دولتی شهر جدید صدرا و اجرای قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول صادر کرد.
دستور قضایی برای تسریع صدور سند اراضی دولتی صدرا؛ گره‌های ثبتی باز می‌شود

به گزارش اول فارس، جلسه بررسی موانع اجرای قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول، با حضور معاون قضایی دادگستری کل استان فارس، مدیران ثبت اسناد و املاک و نمایندگان شرکت عمران شهر جدید صدرا در اداره‌کل ثبت اسناد و املاک استان فارس برگزار شد.

این نشست به دعوت معاونت قضایی در امور پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان فارس و با هدف بررسی عملکرد دستگاه‌های متولی در حوزه اراضی ملی و دولتی، رفع مشکلات ثبتی و تسریع در مستندسازی املاک تشکیل شد.

قاضی اسماعیل اکبری، معاون قضایی دادگستری کل استان فارس، در این جلسه الزامات قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول را تشریح کرد.

وی بر ضرورت هماهنگی، تعامل و هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی برای رفع موانع موجود و سرعت‌بخشیدن به فرایند صدور اسناد مالکیت اراضی دولتی شهر جدید صدرا تأکید کرد.

معاون قضایی دادگستری کل استان فارس همچنین خواستار آن شد که دستگاه‌های مسئول، وظایف قانونی خود را در زمینه مستندسازی اراضی و اجرای قانون ثبت رسمی معاملات با جدیت بیشتری دنبال کنند.

در ادامه این نشست، عضو هیئت‌مدیره و راهبر املاک و حقوقی شرکت عمران شهر جدید صدرا گزارشی از اقدامات انجام‌شده و برنامه‌های پیش‌رو در زمینه مستندسازی اراضی دولتی ارائه کرد.

حسین ذوالقدر با اشاره به مکاتبات وزارت راه و شهرسازی، کمبود نیروی متخصص، به‌ویژه نقشه‌بردار ثبتی در اداره ثبت ناحیه ۳ شیراز، را یکی از مهم‌ترین موانع موجود در مسیر صدور اسناد مالکیت اعلام کرد.

به گفته وی، الزام به انجام پی‌کنی در اراضی دولتی نیز باعث کندی فرایند صدور اسناد شده است.

ذوالقدر همچنین بر ضرورت همکاری بیشتر ادارات منابع طبیعی و جهاد کشاورزی تأکید کرد و خواستار ارسال به‌موقع نقشه‌های اراضی ملی و پرونده‌های مربوط به واگذاری‌های سال‌های گذشته شد.

وی رفع تداخل پلاک‌های ثبتی واقع در حریم شهر جدید صدرا را یکی دیگر از راهکارهای مهم برای تسریع در صدور اسناد تک‌برگ اراضی دولتی دانست.

در پایان این نشست و پس از ارائه گزارش معاونان و رؤسای نواحی ثبت اسناد شیراز، معاون قضایی دادگستری کل استان فارس دستوراتی برای سرعت‌بخشیدن به اجرای قانون و رفع موانع موجود صادر کرد.

همچنین مقرر شد جلسات هماهنگی میان دستگاه‌های مسئول به‌صورت مستمر برگزار شود تا روند اجرای مصوبات و اقدامات مربوط به صدور اسناد مالکیت اراضی دولتی شهر جدید صدرا مورد پیگیری قرار گیرد.

💬 دیدگاه‌ها (0)

نظر خود را بنویسید

لطفاً حاصل عبارت بالا را وارد کنید ⟳ تازه‌سازی کد امنیتی