خانه / خبر اول

چگونه با "برق من " حساب اصفهانی ها را خالی کردند؟

چگونه با "برق من " حساب اصفهانی ها را خالی کردند؟
رئیس پلیس فتای استان اصفهان از شناسایی و دستگیری فردی که در فضای مجازی با ارسال پیامک جعلی قطع برق، اقدام به برداشت از حساب شهروندان می‌کرد، خبر داد.
وی افزود: شاکیان در اظهارات خود بیان داشتند به منظور پرداخت بدهی به لینک معرفی شده ورود و برنامه با عنوان «برق من» را دانلود کرده اند و پس از رویت قبض برق ساختگی به منظور پرداخت بدهی به درگاه جعلی هدایت و اطلاعات کارت آن‌ها سرقت شده است.
رئیس پلیس فتا استان اصفهان ادامه داد: در بررسی‌های اولیه مشخص می‌شود اطلاعات کارت بانکی مالباختگان در درگاه فیشینگ سرقت و با توجه به دسترسی برنامه جعلی به پیامک‌ها رمز دوم یکبار مصرف آن‌ها نیز سرقت و برداشت از حساب آن‌ها صورت گرفته است. این مقام انتظامی تصریح کرد: کارشناسان با اقدامات تخصصی و فنی خود موفق به شناسایی و دستگیری فرد کلاهبردار شده و وی را جهت سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی کردند. سرهنگ مرتضوی در توصیه‌ای به شهروندان خاطرنشان کرد: مجرمان سایبری با ارسال پیامک‌های جعلی همچون سامانه ثنا، هزینه آگهی، جریمه پلیس راهور، مسدودی سیم کارت و ... به راحتی کاربران را ملزم به دانلود برنامه جعلی و هدایت به درگاه‌های جعلی می‌کنند و شهروندان باید صرفاٌ به سامانه‌ها و سایت‌های رسمی و مورد تایید سازمان یا وزارتخانه مربوطه مراجعه کنند و به سرشماره پیامک‌های دریافتی توجه و برنامه های مورد نیاز خود را از منابع معتبر دانلود و استفاده کنند.

💬 دیدگاه‌ها (0)

نظر خود را بنویسید

لطفاً حاصل عبارت بالا را وارد کنید ⟳ تازه‌سازی کد امنیتی