چاپ کد خبر: 120111
12 شهریور 1402

زرشک پلو با مرغ ریش ریش غذای مخصوص دورهمی های صمیمی و خانوادگی+طرز تهیه

زرشک پلو با مرغ ریش ریش یکی از انواع رسپی های خوشمزه و پرطرفدار زرشک پلو است که برای جمع های خانوادگی مناسبت تر می باشد، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه زرشک پلو با مرغ ریش ریش در ادامه با اول فارس همراه باشید.

زرشک پلو با مرغ ریش ریش غذای مخصوص دورهمی های صمیمی و خانوادگی+طرز تهیهزرشک پلو با مرغ یکی از انواع غذا های پلویی ایرانی است که از محبوبیت خاصی در میان ایرانیان برخوردار است
مواد لازم برای ۴ نفر

سینه مرغ : ۳۰۰ گرم

پیاز : ۳ عدد

سیر : ۱ حبه

زرشک : ½ پیمانه

برنج : ۳ پیمانه

هویج : ۳ عدد

زعفران دم کرده : به مقدار کافی

نمک، فلفل سیاه و زردچوبه : به مقدار کافی

زرشک پلو با مرغ ریش ریش غذای مخصوص دورهمی های صمیمی و خانوادگی+طرز تهیهطرز تهیه زرشک پلو با مرغ ریش ریش

مرحله اول
برای تهیه زرشک پلو با مرغ ریش ریش خوشمره ابتدای کار پوست ۱ عدد پیاز را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به ۴ قسمت تقسیم می کنیم. در ادامه پوست سیر را جدا می کنیم، سپس به ۲ قسمت تقسیم می کنیم.

مرحله دوم
حالا سینه مرغ را به همراه پیاز و سیر درون یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس تا اندازه ای که روی سینه مرغ را بگیرد آب اضافه می کنیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به آن اضافه می کنیم.

مرحله سوم
در این مرحله اجازه می دهیم سینه مرغ به مدت ۴۵ دقیقه درون آب جوش بماند تا کاملا بپزد. در ادامه پس از گذشت این زمان مرغ را درون آبکش قرار می دهیم و اجازه می دهیم خنک شود، سپس برنج را می شوییم.

مرحله چهارم
حالا برنج را به همراه ۱ قاشق چایخوری نمک درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس کاسه را تا نیمه پر از آب می کنیم و اجازه می دهیم برنج درون آب بماند تا خیس بخورد. پس از اینگه گوشت مرغ پخت، آنرا با چنگال ریش ریش می کنیم.

مرحله پنجم
در این مرحله پوست مابقی پیازها را جدا می کنیم، سپس می شوییم و به صورت خلالی نازک خرد می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت متوسط قرار می دهیم، سپس مقداری روغن مایع به آن اضافه می کنیم و بلافاصله پیاز را درون آن می ریزیم.

مرحله ششم
حالا مقداری زردچوبه به پیاز خلالی اضافه می کنیم، سپس تفت می دهیم تا پیاز طلایی و شیشه ای شود. در ادامه مرغ ریش ریش شده را درون تابه می ریزیم، سپس به تفت دادن ادامه می دهیم تا سینه مرغ کمی سرخ شود.

مرحله هفتم
در این مرحله هویج را می شوییم، سپس پوست آن را جدا می کنیم و با دندانه های درشت رنده، رنده می کنیم. در ادامه یک تابه جداگانه روی حرارت متوسط قرار می دهیم، سپس مقداری روغن مایع درون آن می ریزیم.

مرحله هشتم
حالا هویج رنده شده را درون تابه می ریزیم، سپس تفت می دهیم تا هویج نرم و پخته شود. در ادامه هویج را از صافی رد می کنیم تا روغن آضافی آن گرفته شود، سپس زرشک را درون تابه حاوی سینه مرغ می ریزیم و زعفران را اضافه می کنیم.

مرحله نهم
در این مرحله پس از کمی تفت دادن مخلوط سینه مرغ را از روی حرارت بر می داریم. در ادامه یک قابلمه مناسب را تا نیمه پر از آب می کنیم، سپس روی حرارت زیاد قرار می دهیم و اجازه می دهیم آب به نقطه جوش برسد.

مرحله دهم
حالا یک قاشق چایخوری نمک درون آب جوش می ریزیم و مخلوط می کنیم، سپس برنج را آبکشی می کنیم و درون قابلمه می ریزیم و اجازه می دهیم برنج به مدت ۸ تا ۱۲ دقیقه درون آبجوش بماند تا پخت اولیه آن انجام شود.

مرحله یازدهم
در این مرحله زمانی که اطراف برنج نرم شد و مغز آن کمی گیر داشت قابلمه را از روی حرارت بر می داریم، سپس برنج را آبکشی می کنیم و اجازه می دهیم آب اضافی اش خارج شود. در ادامه درون یک قابلمه مناسب مقداری روغن مایع می ریزیم.

مرحله دوازدهم
حالا مقداری نان درون قابلمه به عنوان ته دیگ فیکس می کنیم، سپس برنج را درون قابلمه می ریزیم. در ادامه روی حرارت ملایم شعله پخش کن قرار می دهیم، سپس درب قابلمه را با دم کنی می پوشانیم و روی قابلمه قرار می دهیم.

مرحله سیزدهم
در این مرحله قابلمه را روی شعله پخش کن قرار می دهیم، سپس اجازه می دهیم برنج به مدت ۴۵ دقیقه روی حرارت بماند تا دم بکشد. پس از گذشت این زمان برنج را درون ظرف مورد نظرمان می ریزیم، سپس از مخلوط سینه مرغ به صورت پخش روی آن می ریزیم.

مرحله چهاردهم
در نهایت هویج سرخ شده را روی مخلوط سینه مرغ به صورت پخش می ریزیم، سپس برنج را زیر رو رو می کنیم تا مواد با برنج ترکیب و یکدست شوند. در آخر روی زشک پلو را به سلیقه خود با خلال پسته تزیین کرده و سرو می کنیم. نوش جان.

عتیقه هخامنشی برق از چشم جهان پراند ! + عکس

نظرات خود را برای ما ارسال کنید

آخرین اخبار