چاپ کد خبر: 44352
15 بهمن 1399

۳ طرز تهیه دسر با مارشمالو و بیسکویت پتی بور یا دسر اسمور در فر

طرز تهیه دسر با مارشمالو و بیسکویت پتی بور 5

یک دسر شکلاتی با بیسکویت پتی بور که تهیه آن بسیار آسان است. شاید در انیمیشن‌ها یا فیلم‌های آمریکایی دیده باشید مارشمالو (پف‌ پفی یا پفنبات) را به سیخ کشیده و روی آتش کباب می‌کنند. مارشمالوی کبابی را به همراه یک تکه شکلات بین دو بیسکویت قرار می‌دهند تا یک ساندویچ شکلاتی آماده شود. اسم این خوراکی اسمور (s’more) است. در این مطلب از مجله کوروش ما طرز تهیه این دسر با مارشمالو را به شما خواهیم گفت. اما نه روی آتش، در خانه و با گریل فر.

تاریخچه نامگذاری دسر بیسکویتی مارشمالو

ماجرای نام‌گذاری این دسر بیسکویتی جالب است. این خوراکی اولین بار در اوایل سال ۱۹۲۰ میلادی بین دانش‌آموزان پیشاهنگ رواج پیدا کرد. پیشاهنگان کوچک که به کمپ‌های تابستانی می‌رفتند شب‌ها دور آتش جمع می‌شدند. ایده تهیه این دسر با مارشمالو هم از ذهن خلاق این بچه‌ها بود و به آن ساندویچ بیسکویتی می‌گفتند. اسم این خوراکی هم از جمله «some more » به معنای «یه کم دیگه» گرفته شده است. این خوراکی آنقدر بین بچه‌ها محبوب بوده که همیشه تقاضای کمی بیشتر از آن را داشتند.

طرز تهیه دسر با مارشمالو و بیسکویت پتی بور 1

از آنجا که برای عاشقان شکلات و افراد شکمو صبر کردن تا زمان پیک‌نیک و کباب کردن مارشمالو روی آتش دشوار است، بعدها اسمور را در فر درست کردند. حتی انواع آماده و فروشگاهی این دسر نیز در آمریکا تولید می‌شود. شما می‌توانید برای تهیه این دسر از هر نوع کراکر شیرینی استفاده کنید. انتخاب شکلات نیز کاملا سلیقه‌ای است. می‌توانید شکلات شیری یا تلخ به کار ببرید. حتی می‌توانید مارشمالوی این دسر را نیز به کمک طرز تهیه مارشمالوی خانگی خودتان تهیه کنید.

طرز تهیه دسر با مارشمالو کبابی و بیسکویت پتی بور در فر

طرز تهیه دسر با مارشمالو و بیسکویت پتی بور 2

مواد لازم

بیسکویت پتی بور: ۱ بسته

شکلات تخته‌ای: ۱ بسته

مارشمالوی ساده: ا بسته

  مرحله اول

شعله گریل فر را روشن کنید تا فر گرم شود. اگر از بیسکویت‌های بزرگ استفاده می‌کنید آنها را نصف کنید. راز خوشمزگی این دسر بیسکویتی نازک و ترد بودن بیسکویتی است که انتخاب می‌کنید. روی سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. بیسکویت‌ها را کنار هم روی کاغذ روغنی بچینید. روی هر بیسکویت یک قطعه شکلات تخته‌ای قرار دهید. شکلات باید کوچکتر از بیسکویت باشد تا وقتی آب شد بیرون نریزد. روی هر شکلات نیز مارشمالو قرار دهید به اندازه‌ای که سطح بیسکویت را بپوشاند.

طرز تهیه دسر با مارشمالو و بیسکویت پتی بور 4

مرحله دوم

سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید. در فر را کمی باز بگذارید و چشمتان به مارشمالوها باشد. زمان کوتاهی لازم است تا مارشمالوها کاراملی شده و نرم شوند. همان جا بمانید تا نسوزند. وقتی مارشمالوها کاراملی شدند سینی را بردارید و لایه دوم بیسکویت را بچینید. دسر خوشمزه شما آماده است.

طرز تهیه دسر با مارشمالو کبابی و بیسکویت پتی بور بدون فر

طرز تهیه دسر با مارشمالو و بیسکویت پتی بور 3

برای تهیه این دسر با مارشمالو بدون فر شما به چند سیخ چوبی نیاز دارید. لایه اول بیسکویت‌ها را روی یک ظرف بچینید و یک قطعه شکلات تخته‌ای روی آن قرار دهید. مارشمالوها را به سر سیخ چوبی بزنید و روی شعله گاز بچرخانید تا رنگ آن کاراملی شود. مارشمالوی آماده را روی بیسکویت و شکلات قرار دهید و به کمک یک بیسکویت دیگر آن را نگه دارید و سیخ را بیرون بکشید. به همین سادگی شما دسر اسمور جذاب را بدون فر خواهید داشت.

طرز تهیه دسر شکلاتی با بیسکویت و مارشمالو فوق‌العاده خوشمزه

مارشمالو: ۲ بسته

شکلات چیپسی: ۲ لیوان دسته دار فرانسوی

بیسکویت پتی‌ بور: ۱ بسته

کره: ۱/۲ قاشق غذاخوری

فر را با دمای ۲۳۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. یک تابه چدنی با سایز متوسط را روی شعله کم قرار دهید، وقتی گرم شد کره را به آن اضافه کنید. کره آب شده را با قلم مو آشپزی به کف و دیواره ظرف بمالید. شعله را خاموش کنید و شکلات چیپسی را در تابه بریزید. مارشمالوها را روی شکلات‌ها بچینید و برای ۵ تا ۶ دقیقه در فر قرار دهید. زمانی که مارشمالوها طلایی – قهوه‌ای شوند. تابه را با احتیاط از فر خارج کنید. بیسکویت‌ها را در مارشمالو و شکلات مذاب بزنید و نوش جان کنید.

نظرات خود را برای ما ارسال کنید

آخرین اخبار