چاپ کد خبر: 138281
8 فروردین 1403

۶ روش تشخیص بادمجان شیرین از تلخ هنگام خرید که حتما بکارتان می آید

اگر شما فرق بین بادمجان شیرین و بادمجان تلخ را ندانید و با بادمجان تلخ غذا تهیه کنید، مجبور خواهید شد، غذای خود را دور بریزید. پس با این بخش همراه شوید تا نحوه تشخیص بادمجان شیرین را بدانید.

تشخیص تلخ و شیرین بودن بادمجان

ترفند انتخاب بادمجان شیرین

برای تشخیص بادمجان شیرین از تلخ باید چند نکته را هنگام خرید بادمجان رعایت کنید. این نکات سبب می شوند که شما بادمجان های شیرین را انتخاب کنید.

۱-بادمجان های با پوست شفاف و خوش رنگ را انتخاب کنید

تشخیص بادمجان شیرین رنگ بادمجان را چک کنید. این میوه در رنگ‌های مختلفی وجود دارد اما رایج‌ترین رنگ بادمجان بنفش تیره است. اما بنفش روشن، راه‌راه، بادمجان سفید و حتی بادمجان زرد هم در دنیا داریم. بادمجان به هر رنگی که باشد، باید چک کنید که سرتاسر میوه همان رنگ را داشته باشد و مثلا بخشی از آن سبز یا سفید نباشد. این نشانه ی کال بودن بادمجان است.همچنین باید توجه داشته باشید که پوست این میوه باید برق بزند. وقتی پوست کدر و چروک است یعنی کهنه است و طعم تازگی نخواهد داشت.

۲-بادمجان های کوجک را انتخاب کنید

دانه‌های داخل بادمجان عامل اصلی تلخی آن هستند و این مورد بیشتر در بادمجان‌های درشت دیده می‌شود. بنابراین، دومین نکته‌ای که در تشخیص بادمجان تلخ از شیرین باید به آن توجه کنید، اندازه بادمجان است. اگر می‌خواهید بهترین بادمجان ایران را به خانه خود ببرید، بیشتر سراغ بادمجان‌های کوچک و متوسط بروید.

۳-بادمجان های سالم و یک رنگ را بخرید

کبودی یا تغییر رنگ روی پوست بادمجان نشان دهنده خرابی و بی کیفیت بودن گوشت بادمجان است پس بهتر است بادمجانی را بخرید که سالم باشد و هیچ گونه تغییر رنگی روی پوست آن وجود نداشته باشد.بادمجان به هر رنگی که باشد، باید سرتاسر میوه همان رنگ را داشته باشد و مثلا بخشی از آن سبز یا سفید نباشد. اگر روی پوست بادمجان جای خراش، بریدگی، سوراخ یا پوسیدگی باشد یعنی خراب است.

۴-بادمجان های سفت و منسجم را انتخاب کنید

بیشتر بادمجان های کهنه تلخ هستند. برای تشخیص کهنه بودن بادمجان با انگشت پوست آن را فشار دهید، اگر بافت بادمجان نرم بود، بادمجان کهنه و احتمالا تلخ است پس شما باید بادمجان هایی را بخرید که نسبتا سفت و منسجم باشند، به این معنی که وقتی آنها را فشار می دهید سریعا به حالت عادی و اولیه خود باز گردد.

تشخیص تلخ و شیرین بودن بادمجان

۵-توجه به رنگ ساقه

برای تشخیص بادمجان تلخ از شیرین، به‌جز پوست بادمجان، به رنگ آن هم توجه کنید. ساقه بادمجان تازه و شیرین، سبز رنگ است. همچنین، وجود کپک یا هر گونه علائم فاسدشدگی روی ساقه را هم بررسی کنید؛ زیرا وجود کپک بر شیرینی گوشت بادمجان تاثیرگذار است و شما را قدم‌ها از بهترین بادمجان دور می‌کنند.

۶-هنگام خرید بادمجان، وزن آن را بسنجید 

یکی از راه های تشخیص بادمجان شیرین سنجیدن وزن بادمجان است. بادمجان شیرین و تازه وزن بیشتری داشته و هنگام در دست گرفتن آن سنگینی آن حس می شود. بادمجان سنگین تر شرایط نگهداری و پرورش مطلوب تری نسبت به سایر بادمجان ها دارد.

تشخیص بادمجان تلخ

بادمجانی که مشخصات زیر را داشته باشد، به احتمال زیاد تلخ خواهد بود.

  • بادمجان تلخ بزرگ تر بوده و دانه بیشتری دارد.
  • پوست بادمجان تلخ کدر و چروکیده است.
  • بادمجان تلخ بافت نرمی دارد.
  • ساقه بادمجان تلخ سالم و سبز رنگ نیست.
  • بادمجان تلخ وزن کمتری دارند زیرا آب خود را از دست داده و تازه نیستند.

روشی برای شیرین کردن بادمجان تلخ

  • اگر بادمجان های شما تلخ است ما ترفندی را به شما آموزش میدهیم که تلخی بادمجان را بگیرید و با خیال راحت از آن استفاده کنید.
  • بادمجان ها را پوست کرده و از وسط به دو قسمت تقسیم کنید .
  • آنهارا بشورید و در سینی بچیینید و روی تمامی بادمجان ها نمک بپاشید و بگذارید ۲ساعت در آفتاب باشد .
  • بعد مجدد بادمجان ها را بشورید و بگذارید خشک شود و دیگر برای سرخ شدن آماده است چون با این کارها تلخی بادمجان را گرفتید.

اگر بادمجان تخم زیاد داشت میتوانید با قاشق تخم ها را تخلیه کنید تا ظاهر بادمجانتان بهتر و تلخی بادمجان هم با این کار گرفته شود، اگر بادمجان شما زیاد آمد نگران نباشید میتوانید در کیسه پلاستیکی بگذارید و در یخچال نگهداری کنید مطمئن باشید تا یک هفته بادمجان شما تازه خواهد ماند.

برچسب ها:
نظرات خود را برای ما ارسال کنید

آخرین اخبار