چاپ کد خبر: 117181
5 مرداد 1402

طرز تهیه سیب زمینی پفکی رستورانی خوشمزه

سیب زمینی سرخ کرده یک پیش غذای لذیذ و خوشمزه می باشد که در کنار غذاهای فست فودی مانند پیتزا و ساندویچ سرو می شود و برای آموزش تهیه سیب زمینی سرخ کرده ترد خانگی با ما همراه باشید.

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده ترد خانگی به سبک رستورانی

مواد لازم برای سیب زمینی سرخ کرده ترد:

سیب زمینی:۳ عدد

بکینگ پودر:۱/۴ قاشق چایخوری

روغن سرخ کردنی:به اندازه لازم

نمک :به اندازه لازم

آب یخ:به اندازه لازم

آب جوش:به اندازه لازم

 

دستور تهیه سیب زمینی سرخ کرده رستورانی:

مرحله اول

ابتدا سیب زمینی ها را پوست گرفته و به شکل ورقه ای برش بزنید. سپس برش های سیب زمینی را به شکل نوارهای طولی با عرض نیم سانت خرد کنید.

مرحله دوم

سیب زمینی های خرد شده را برای نیم ساعت در آب یخ قرار دهید تا نشاسته آن گرفته شود. سپس سیب زمینی ها را آبکش کرده و بگذارید تا خشک شوند.

مرحله سوم

در این میان یک چهارم قاشق چایخوری بکینگ پودر را با آب جوش مخلوط کرده و سیب زمینی ها را بلافاصله داخل آب جوش بریزید تا برای ۱۰ دقیقه به همان حالت بماند.

مرحله چهارم

بعد از ۱۰ دقیقه سیب زمینی ها را از آب جوش خارج کرده و روی یک حوله آشپزخانه قرار دهید تا به خوبی خشک شوند. یک قابلمه گود را روی حرارت قرار داده و روغن بریزید. وقتی روغن داغ شد به اندازه کافی سیب زمینی داخل روغن بریزید و سرخ کنید.

مرحله پنجم

دقت داشته باشید حجم زیادی از سیب زمینی را یکباره داخل روغن نریزید و اجازه دهید تا سیب زمینی ها فضای کافی برای کرانچی شدن داشته باشند. بعد از اینکه سیب زمینی ها سرخ شدند روی آنها کمی نمک دریا بپاشید و به همراه سس کچاپ سرو نمایید.

طرز تهیه سیب زمینی سرخ کرده ترد خانگی به سبک رستورانی

نکات تکمیلی در مورد سیب زمینی سرخ کرده

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۰دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۰دقیقه میباشد .
سیب زمینی سرخ کرده را می توانید در وعده میان وعده – پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۲ نفر مناسب میباشد .

چطور هنگام خرید بادمجان شیرین را از بادمجان تلخ تشخیص دهیم؟

عکس هاى شیراز قدیم | آرایشگر دوره گرد شیرازی و مشتری هایش ۴۴ سال پیش

نظرات خود را برای ما ارسال کنید

آخرین اخبار