کوفته کباب یکی از انواع کباب های خوشمزه و پرطرفدار کشور لبنان است، با استفاده از این دستور این کباب خوشمزه را با گوشت مرغ درست کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته کباب با مرغ در ادامه با آموزش آشپزی اول فارس همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر | |
سینه مرغ | ۶۰۰ گرم |
روغن | ۲ قاشق غذاخوری |
جعفری | ۱ دسته کوچک |
پودر هل | ۱ قاشق چایخوری |
گشنیز خشک | ۱ قاشق چایخوری |
دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
زیره | ۱ قاشق چایخوری |
زردچوبه | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل قرمز | ۱ قاشق چایخوری |
فلفل سبز تند | ۱ عدد |
پیاز | ۱ عدد |
سیخ چوبی | به تعداد کافی |
برای تهیه کوفته کباب مرغ خوشمزه به روش لبنانی ابتدا استخوان های و قسمت های اضافی گوشت مرغ را خارج می کنیم، سپس گوشت مرغ را چرخ می کنیم. در ادامه گوشت مرغ چرخ شده را درون یک کاسه مناسب می ریزیم.
در این مرحله پیاز را پوست می گیریم، سپس با رنده متوسط رنده می کنیم. در ادامه آب اضافی پیاز را به طور کامل با فشار دست می گیریم، سپس پیاز آب گرفته را به کاسه حاوی گوشت مرغ اضافه می کنیم.
حالا جعفری را به صورت ساطوری ریز خرد می کنیم، سپس به همراه پودر هل، گشنیز خشک، دارچین، زیره، زردچوبه، فلفل قرمز، فلفل سبز تند و ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع به کاسه حاوی گوشت مرغ اضافه می کنیم.
در این مرحله مواد را با دست به خوبی ترکیب می کنیم تا کاملا یکدست شوند. باید حدود ۱۰ دقیقه مایه کوفته کباب را ورز دهیم تا کاملا منسجم و یکدست شود، سپس روی کاسه را می پوشانیم و به مدت یک ساغت در یخچال قرار می دهیم.
پس از اینکه مایه کباب به خوبی استراحت کرد، آنرا از یخچال خارج می کنیم، سپس به اندازه یک نارنگی از مایه کباب بر می داریم و روی سیخ چوبی قرار می دهیم، حالا با دست آنرا شکل می دهیم و روی سیخ پهن می کنیم.
به همین ترتیب تمام مایه کوفته کباب را سیخ می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و با کمی روغن آنرا چرب می کنیم. در ادامه سیخ های کباب را درون تابه می چینیم و اجازه می دهیم با حرارت ملایم بپزند.
پس از اینکه یک سمت کباب ها به خوبی سرخ شد، آنها را بر می گردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود. در صورت تمایل می توانیم چند گوجه فرنگی هم در کنار کباب سرخ کنیم. در پایان کوفته کباب را به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.”منبع:چی شی:
نظرات خود را برای ما ارسال کنید