چاپ کد خبر: 117791
14 مرداد 1402

طرز تهیه قارچ سوخاری خوشمزه بدون استفاده از پودر سوخاری

نیاز نیست قارچ سوخاری را همیشه با پودر سوخاری آماده کنید؛ رسپی های مخصوصی هم وجود دارد که میتوان با ترکیبی متفاوت این خوشمزه پرطرفدار را آماده کرد. برای تنوع هم که شده، این بار میخواهیم قارچ سوخاری را با دلستر آماده کنیم؛ با ما در این بخش از آموزش آشپزی اول فارس همراه شوید تا فرمول را بیاموزید.

قارچ سوخاریمواد لازم برای تهیه قارچ سوخاری با دلستر

تخم مرغ : ۱ عدد

ادویه‌ها (نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، پودر پاپریکا، پودر آویشن، پودر سیر، پودر پیاز) :به مقدار لازم

دلستر بدون طعم : ۱/۲ لیوان

بکینگ پودر : نصف قاشق چایخوری

آرد گندم : نصف لیوان

قارچ : ۲۵۰ گرم

روغن مایع سرخ‌کردن : به مقدار لازم

قارچ سوخاری

طرز تهیه قارچ سوخاری با دلستر
ابتدا تخم مرغ را در یک ظرف بشکنید و با همزن برقی به مدت کافی زده تا تخم مرغ ها از لختگی خارج شود و کف کند.
به تخم مرغ آرد گندم، بیکینگ پودر و تمام ادویه‌ها را اضافه کنید. با همزن برقی مجدداً تمام مواد را با هم مخلوط کنید تا مایه‌ای یکنواخت بدست آید.
دلستر بدون طعم را به مواد تخم مرغ اضافه کنید و مجدداً با همزن برقی تمام مواد را ترکیب کنید تا مخلوطی یکپارچه حاصل شود.
قارچ‌ها را با آب سرد بشویید و روی حوله آشپزخانه بچینید تا کاملاً خشک شوند.
قارچ ها را درون مایه سوخاری آماده شده داخل ظرف در دار بریزید را در یخچال قرار داده و به مدت نیم ساعت استراحت دهید.
یک ماهیتابه کوچک با دیواره‌های بلند را گرم کنید و روغن مایع درون آن بریزید تا قارچ ها بتوانند داخل آن شناور شوند.
قارچ‌ها را به صورت دانه‌دانه درون روغن داغ قرار داده و سرخ شوند.
قارچ های سرخ شده را مدت کوتاهی روی دستمال بچینید تا روغن اضافه آن خارج شود.
قارچ سوخاری رستورانی بدون ماست و پودر سوخاری شما آماده سرو است؛ نوش جان.

روش آسان پخت جوجه چینی غذای با کلاس و بسیار خوشمزه بین المللی

نظرات خود را برای ما ارسال کنید

آخرین اخبار