چاپ کد خبر: 131584
24 دی 1402

مردم شش روستا که بین ۲ سد زندگی می‌کنند آب گل آلود می خورند

در حالی که بخش کامفیروز شهرستان مرودشت بین دو سد ملاصدرا و درودزن واقع شده است اما آب مصرفی مردم گل‌آلود است و فرماندار مرودشت می‌گوید علت آن آهکی بودن چاه و ریزش لایه‌های چاهی است که از آن آب شرب تأمین می‌شد و حال به دنبال حل آن هستیم تا هرچه سریع‌تر از این تنش آبی خارج شویم.

آب گل آلود

خبرگزاری فارس نوشت، مدتی گذشته فیلمی در فضای مجازی با عنوان اینکه ۶ روستای بخش کامفیروز جنوبی شهرستان مرودشت آب گل آلود مصرف می‌کنند منتشر شده بود.خبرنگار  این خبرگزاری  نیز این مطالبه را سوی فرماندار مرودشت پیگیری کرد.

علت گل آلود بودن آب کامفیروز آهکی بودن چاه است

حامد خوشبخت  در ارتباط با علت گل آلود بودن آب در این بخش اظهار داشت: یک چاه در سال ۱۳۹۹ حفر شد با عمق ۲۷۰ متر که در عمق حدودا ۲۵۰ متری آن لایه های اطراف چاه به دلیل آهکی بودن ریزش داشته و باعث گل آلودی آب شده است.

خوشبخت ادامه داد: یک آزمایش ژئوفیزیک توسط کارشناسان آبفای استان در حال انجام است تا دقیقا مشخص شود لایه هایی که در چاه در حال ریزش است و باعث گل آلودی آب می شود کدام است و با شناسایی لایه ها و پر کردن آن ها با بتن و تعمیر لوله ها مشکل را برطرف کنند.

وی در خصوص اقدام دیگری که آبفا در حال انجام آن است گفت: اقدام دیگری که آبفا در حال انجام آن است طراحی پمپ جدید است که باعث می‌شود آب از پایین برداشت شود تا حجم کمتری از آلودگی آب را بگیرد.

خوشبخت ادامه داد: همچنین ۱۰۰۰ متر لوله در اختیار دهیار آبفا قرار داده شده است که شبکه فرسوده بهبود یابد.

چشمه اتابک منبع تأمین آب شرب جدید روستای کامفیروز

فرماندار مرودشت با بیان اینکه تنها منبع آب شرب مردم اینجا نیست عنوان کرد: درست است که منبع اصلی این قسمت بوده اما جای دیگری نیز وجود دارد به نام چشمه اتابک که تا زمان بهبود چاه نیز از آنجا آب شرب تأمین می شود.

وی اظهار داشت: آبفا در سه ماه اخیر دستگاهی تهیه کرده است که از جدیدترین دستگاه بوده تا اگر چنانچه تنشی در روشن شدن پمپ به وجود آید سریع آن را کنترل کرده و آب را آلوده نکند ، همچنین در حال پیدا کردن ارتفاع مناسب هستند تا از آن طریق آب زلال و پاکی را در اختیار مردم قرار دهند.

حفر چاه جدید در صورتی که لایه های دارای ریزش شناسایی نشوند 

خوشبخت تصریح کرد: سعی داریم هر چه سریع تر این مشکل را با شناسایی لایه ها حل کنیم ، اما اگر لایه هایی که ریزش پیدا می کند سریع تر شناسایی نشوند باید چاه جدید را حفر کنیم که آن هم زمان می برد.

فرماندار مرودشت در ارتباط با زمان تقریبی به پایان رسیدن این عملیات و رفع مشکل گفت: با توجه به اینکه آزمایش ژئوفیزیکی زمان زیادی را می‌گیرد و کارشناسان تخصصی در حال انجام کار هستند، زمانی برای اتمام آن گفته نشده است اما سعی داریم در کوتاه ترین زمان ممکن مشکل را حل کنیم و از این تنش آبی خارج شویم.

بر اساس این گزارش،  در صورتی که اخباری در فضای مجازی به گوش می رسد که به مدت دو سال است مردم این منطقه دچار چنین مشکلی شده اند فرماندار مرودشت می گوید این اتفاق اخیراً و حدودا دو یا سه ماه است که رخ داده ، گفتنی است که منطقه کامفیروز شهرستان مرودشت با دو بخش شمالی و جنوبی شامل ۴۰ روستا با بیش از ۴۰ هزار نفر جمعیت در حالی مشکل آب آشامیدنی دارد که بین دو سد ملاصدرا و درود زن قرار گرفته است.

برچسب ها:
نظرات خود را برای ما ارسال کنید

آخرین اخبار