چاپ کد خبر: 63160
14 مرداد 1400

طرز تهیه نان خوشمزه برای صبحانه و عصرانه

به گزارش اول فارس، داشتن رژیم غذایی مناسب یکی از موارد مهم برای بدنسازی محسوب می شود. زمانی که تصمیم می گیرید وارد رشته بدنسازی شوید موارد مختلفی هست که باید مدنظر داشته باشید. یکی از همین موارد مصرف صبحانه هایی است که غنی از مواد مغذی باشد و بتواند انرژی مورد نیاز بدن تان را فراهم کند.
نان فانتزی خانگی
 
 نان یکی از عنصار مهم ومغذی هر برنامه غذایی است که شما می توانید آنرا براحتی در منزل تهیه کنید.

زمان آماده سازی
۱۲۰ دقیقه
 زمان پخت
۳۰ دقیقه
مواد لازم برای نان مخصوص صبحانه و عصرانه
زرده تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۳ قاشق غذاخوری
روغن یا کره ۳ قاشق غذاخوری
شیر ولرم ۱ لیوان
خمیر مایه ۱ قاشق غذاخوری
ارد سفید ۲ تا ۳ لیوان
نمک نوک قاشق
خرید آنلاین لوازم قنادی + ارسال رایگان +۵ درصد تخفیف، آخرین فرصت خرید در جشواره تابستانی ایران کوک شاپ. کد تخفیف ۵ درصد : irancookir اینجا کلیک کنید

نان خانگی داغ و تازه با مغز کشمش و گردو دقیقا همون چیزیه که میتونه یه روز خوب رو دلچسب تر کنه یا حتی یه روز معمولی رو به یه روز فوق العاده تبدیل کنه. با تهیه نان فانتزی در فر خونه تون میتونید به راحتی یه عصرانه خوشمزه برای عزیزانتون آماده کنید، یا یه صبحانه سالم و بی نظیر. این نان تازه ش خیلی خیلی نرم و خوشمزه است. اما میتونید اون رو تا چند روز بعد هم نگه دارید و استفاده کنید. در صورتی که ماکروفر دارید پیشنهاد میکنم نان رو در یخچال بگذارید. و موقع سرو چند ثانیه داخل مایکروفر گرمش کنید. این طوری نان فانتزی شما مثل روز اول نرم و خوشمزه میشه.

نان گاتا، نان گردویی و نان شیرمال از انواع دیگه نون های شیرین هستن که میتونید تهیه کنید و همراه شیر، چای یا قهوه نوش جان کنید. اما در صورتی که هدف شما از پخت نان در خانه سرو نان فانتزی همراه با غذاست میتونید از دستور تهیه نان باگت، نان همبرگر یا نان سیب زمینی استفاده کنید.

طرز تهیه نان فانتزی صبحانه

   ۱- شیر ولرم (شیر گرمی که دست را نسوزاند) را با خمیر مایه مخلوط کنید. سپس شکر، روغن یا کره آب شده و یک زرده تخم مرغ را نیز اضافه نمایید. تمام مواد را خوب مخلوط کنید تا شکر حل شود.

۲- حالا نوبت اضافه کردن آرد است. آردی که چند بار الک شده است را قاشق قاشق اضافه کنید تا اندازه ای که بتوانید خمیر را با دست تان بلند کنید (آرد زیاد نریزید. فقط تا اندازه ای که چسبندگی خمیر از بین برود). در این مرحله خمیر را با دست بگیرید و مدام به کف ظرف بکوبید و ورز دهید و چندین بار تکرار کنید (مهمترین بخش تهیه نان ورز دادن آن است).

۳- پس از بدست آوردن خمیری ترد و لطیف آن را درون کاسه ای که چرب شده است قرار دهید و روی آن با چاقو یک + بزنید. در جای گرمی به خمیر یک ساعت استراحت دهید  تا حجم خمیر دو برابر شود و پس از این مدت خمیر را کمی ورز داده و تکه هایی یک اندازه از خمیر ببرید.

 ۴- پس از این برش زدن کمی دیگر خمیر ها را ورز دهید و با وردنه خمیرها را باز کنید. درون هر خمیر را مقداری کشمش، گردو، کنجد و … بپاشید.

۵- روی ظرف یا سینی مورد نظر را کمی چرب کنید و خمیر را به شکل دلخواه حالت دهید (هر شکل و طرحی که دوست دارید). روی خمیرها پارچه ای بیندازید و مدت ۳۰ دقیقه به خمیرها استراحت دهید تا کمی دیگر نیز حجم پیدا کنند. سپس مقداری کره یا روغن را با ۱ زرده تخم مرغ و کمی شیر مخلوط کنید و روی خمیرها بمالید و روی آن نیز کمی کنجد بپاشید.

۶- ظرف نان را درون فری که از قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کرده اید به مدت ۲۰ – ۳۰ دقیقه بسته به نوع فر قرار دهید. در اواسط پخت نیز میتوانید مجدداً روی نان فانتزی را با مخلوط زرده و شیر برس بکشید. در انتهای پخت نیز حرارت بالای فر را ۲-۳ دقیقه روشن کنید تا روی نان ها نیز برشته و طلایی شود.

نکته های کلیدی تهیه نان خانگی در فر :
– برای پیچیدن خمیر میتوانید از انواع روش های بافت نان استفاده کنید تا نان خانگی زیباتری داشته باشید.

– میتوانید برای روی نان از هر چیزی که دوست دارید استفاده کنید (پودر نارگیل، پسته، گردو و …).

– درون نان را نیز میتوانید قبل از پخت با خرما ، گردو ، شکلات و … پر کنید یا به همین صورت ساده آماده کنید.

– بهتر است در زمان روشن کردن فر کاسه ای آب داخل فر قرار دهید تا همزمان با گرم شدن فر، رطوبت مناسبی نیز برای پخت نان ها ایجاد شود و نان ها خشک نشوند.

نظرات خود را برای ما ارسال کنید

آخرین اخبار