چاپ کد خبر: 118946
28 مرداد 1402

طرز تهیه واویشکای مرغ ، غذای سنتی خوشمزه گیلانی که باید امتحان کنید

واویشکای مرغ از غذاهای سنتی و خوشمزه استان گیلان است که با ترکیبات متنوعی درست می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه واویشکای مرغ در ادامه با سایت اول فارس همراه باشید.

واویشکا مرغطرز تهیه شوید واویشکا به روش رشتی و با طعم بسیار عالی
شوید واویشکا یکی از انواع غذاهای خوشمره و محبوب شمال کشورمان است که با رسپی های متنوعی درست می شود
مواد لازم برای ۴ نفر

سینه مرغ : ۵۰۰ گرم

پیاز : ۲ عدد

فلفل دلمه ای :۱ عدد

گوجه فرنگی : ۴ عدد

سیب زمینی (اختیاری) : ۱ عدد بزرگ

زعفران دم کرده : ۱ قاشق غذاخوری

آب لیمو ترش : ۱ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه : به مقدار کافی

زردچوبه و روغن : به مقدار کافی

طرز تهیه واویشکا مرغطرز تهیه واویشکای مرغ
مرحله اول
برای تهیه واویشکای مرغ مجلسی در ابتدای کار سینه مرغ را به قطعات کوچک تقسیم می کنیم، سپس پیاز را پوست گرفته و به صورت نگینی خرد می کنیم. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم.

مرحله دوم
در این مرحله پیاز خرد شده را به همراه مقداری روغن مایع به تابه اضافه کرده و چند دقیقه تفت می دهیم تا پیاز سبک و شیشه ای شود. در ادامه مقداری زردچوبه اضافه می کنیم و تفت دادن را یک دقیقه دیگر ادامه می دهیم.

مرحله سوم
سینه مرغ خرد شده را به تابه اضافه می کنیم و به همراه پیاز تفت می دهیم تا تغییر رنگ دهد. در ادامه فلفل دلمه ای را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم و به تابه می افزاییم، سپس کمی تفت می دهیم تا سرخ شود.

مرحله چهارم
در همین حین گوجه فرنگی ها را درون تابه رنده می کنیم، سپس زعفران دم کرده را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به تابه می افزاییم و به آرامی مواد را مخلوط می کنیم تا یکدست شوند.

نکته: اگر از گوجه فرنگی گل‌خانه ای استفاده می کنید، حتما پوست آن‌را جدا کنید، سپس رنده کنید.

مرحله پنجم
حالا ۱ فنجان آب به تابه اضافه کرده و درب آنرا می گذاریم تا گوشت مرغ به طور کامل بپزد. در همین حین سیب زمینی را پوست می گیریم و به صورت حبه ای خرد می کنیم، سپس با آب سرد می شوییم.

مرحله ششم
سیب زمینی خرد شده را با یک دستمال تمیز خشک می کنیم، سپس یک تابه دیگر روی حرارت قرار داده و چند قاشق روغن اضافه می کنیم. در ادامه سیب زمینی را افزوده و به طور کامل سرخ می کنیم.

نکته: شستن نشاسته سیب زمینی علاوه بر اینکه باعث می شود سیب زمینی ها هنگام سرخ کردن به هم نچسبند، به طعم بهتر آن نیز کمک می کند.

مرحله هفتم
پس از اینکه آب درون تابه حاوی مرغ کشیده شد، آب لیمو ترش را اضافه کرده و کمی مواد را تفت می دهیم تا به روغن بیفتند، سپس سیب زمینی را اضافه کرده و با دیگر مواد ترکیب می کنیم. در نهایت این غذای خوشمزه را با نان سرو می کنیم.

نظرات خود را برای ما ارسال کنید

آخرین اخبار