مواد لازم برای تهیه لوبیا کباب رشتی
طرز تهیه لوبیا کباب با کباب چنجه و لوبیا چیتی
مرحله اول: آماده سازی و پخت لوبیا
ابتدا لوبیا چیتی را از شب قبل خیس کنید و چندین بار آبش را تعویض کنید تا هم نفخش گرفته شود و هم راحتر پخته شود سپس به همراه کمی آب داخل قابلمه ریخته و بگذارید روی حرارت ملایم تا پخته شود.
مرحله دوم: تفت دادن پیاز
حالا پیازها را خرد کنید و داخل یک تابه تفت دهید تا کمی سبک شود و به آن کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید وقتی پیازها طلایی شدند نیمی از آن را جدا کنید و کنار بگذارید سپس سیر را پوره کنید و به همراه گوجه فرنگی رنده شده اضافه کنید تفت دادن مواد را تا جایی ادامه دهید تا آب گوجه فرنگی کشیده شود.
مرحله سوم: افزودن رب و سیب زمینی
حالا مواد پیاز و سیر و گوجه تفت خورده را به خوراک لوبیا اضافه کنید و هم بزنید سپس سیب زمینی را آبپز کنید و پوست بگیرید و با پوره کن یا گوشتکوب له کنید و به مواد لوبیا چیتی اضافه کنید حالا در ادامه رب و مابقی پیاز کنار گذاشته را به لوبیا اضافه کنید و صبر کنید تا خوراک کم کم جا افتاده شود در ادامه نمک خوراک را اندازه کنید و به دلخواه کمی آب لیموترش اضافه کنید.
مرحله چهارم: تهیه لوبیا کباب گیلانی
حالا گوشت چنجه مزه دار شده با لیموترش و ادویه را کباب کنید می توانید از فر یا به روی سیخ روی زغال یا گاز آن ها را کباب کنید، بعد از اینکه خوراک لوبیا جا افتاده شده و کاملا غلیظ شد داخل کاسه ریخته و به همراه گوشت چنجه کباب شده و نان تازه سرو کنید. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه لوبیا کباب
نظرات خود را برای ما ارسال کنید