مربای به یکی از پرطرفدارترین مرباهاست که به راحتی میشود در منزل با رعایت چند نکته آن را درست کرد و وعدههای صبحانه را هیجانانگیزتر و جذابتر سرو کرد.
مربای به یکی از انواع مرباهای پر طرفدار و بسیار خوشمزه در کشورمان است که مانند انواع مربا به عنوان صبحانه یا عصرانه سرو می شود. مربای به را می توانید به همراه خامه صبحانه ، کره یا انواع پنکیک سرو کنید.
مربای به یکی از خوشمزه ترین و پر طرفدارترین مرباهاست که قسمتی از شیرینی مربا از طعم خود میوه به می باشد و با توجه به اینکه در تمامی فصول سال موجود می باشد هر زمان که بخواهید می توانید مربای به تازه و خوشمزه ای درست کنید.
مواد لازم برای مربای به
طرز تهیه و دستور پخت:
طرز تهیه مربای به
ابتدا باید به را با پوست خرد کرد که میتوان این کار را سلیقه ای انجام داد. به به خرد شده مقداری آب لیمو اضافه کنید تا رنگ آن سیاه نشود.
سپس به های خرد شده را داخل قابلمه لعابی میریزیم و شکر و آب را هم به آن اضافه میکنیم و در قابلمه را میبندیم و روی حرارت متوسط قرار میدهیم تا به جوش بیایند.
بعد از به جوش آمدن یک تکه چوب دارچین را هم به داخل قابلمه اضافه میکنیم و حرارت شعله را کم میکنیم تا به مدت ۱ الی ۱ساعت و نیم با در بسته و حرارت خیلی کم بپزد.
لیمو عمانی ها را هم به مدت ۱ ساعت در آب ولرم خیس کنید تا نرم شود.و وقتی که شهد مربا رقیق شد لیمو عمانی ها را اضافه میکنیم و تا به مدت نیم ساعت دیگر با مربای به پخته شوند.
وقتی شهد مربا غلیظ شد و رنگ دلخواه را بدست آورد آن را از روی حرارت بردارید و منتظر بمانید تا سرد شود .
برای اطمینان از قوام لازم مربا میتوانید یک قطره از شربت را داخل یک لیوان آب سرد بریزید اگر شربت تا ته لیوان رسید و از هم باز نشد یعنی شهد از قوام کافی برخوردار است.
مربا های آماده شده را میتوانید در ظرف های مورد نظر بریزید و در آن را محکم ببندید و در یخچال یا جای خنک نگهداری کنید.
مربای به خانگی خوشرنگ
نکاتی مهم در تهیه مربای به:
نکات تکمیلی در مورد مربای به
مربای به جزو مربا و کمپوت میباشد
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴ ساعت میباشد .
مربای به را می توانید در وعده صبحانه – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۰ نفر مناسب میباشد .
نظرات خود را برای ما ارسال کنید