چاپ کد خبر: 24713
7 فروردین 1399

مسئول نظارت بر نانوایی هایی شیراز در روزهایی کرونایی کیست؟!

در پی شیوع بیماری کرونا ،یکی از مکانهایی که علیرغم تعطیلی صنفی و بر اساس ضرورت معیشتی مردم همچنان باز است نانوایی ها هستند.

نسخه قابل چاپ - 10 درصد نان‌ها جوش شیرین دارند/ پیگیری با وزارت ...

از ابتدای شروع بحران کرونا یکی از نگرانی های عمده مردم و مسئولین موضوع انتقال ویروس کرونا از طریق نان و نانوائی ها بوده است والبته ادعاهای زیادی نیز در خصوص آموزش ورعایت نکات پیشگیرانه خصوصا در سطح شهر شیراز از سوی برخی مسئولان امر مطرح گردید.

به گزارش اول فارس و بر اساس مشاهدات عینی بسیاری از نانوائی ها در شیراز، مشتریان ناچار خود را مجبور به کشیدن کارت و وارد کردن مبالغ و..از طریق دستگاههای پوز بانکی می نمایند ،این در حالی است که قبل از این قرار بود مشتری کارت خود را در دستگاه کشیده و یک نفر مسئول در نانوایی می بایست نسبت به درج مبلغ و عملیات مربوطه را در کارتخوان انجام دهد که متاسفانه این عدم رعایت و اجبار مشتریان تخلف آشکار و مصداق شیوع تعمدی ویروس و آلودگی افراد محسوب شده و جا دارد استاندار محترم بازرسینی را جهت نظارت بر موضوع مشخص نموده و به گزارشات معمول و خلاف واقع  که صرفا بر اساس اعلام بخشنامه بوده  و از مشاهده میدانی وبازرسی از واحدهای  فعال نانوایی و دیگر صنوف خودداری می نمایند بسنده ننمایند.

بر اساس این گزارش در این میان متصدیان نانوایی صرفا بفکر سلامت خود بوده و تنها با بسنده کردن به پوشیدن یک دستکش یکبار مصرف در طول  شیف کاری بسنده نموده و برخی مسئولین وضعیت را جوری جلوه میدهند که انگار تمامی پروتکل ها و بخشنامه های فاقد ضمانت اجرایی صادره شان مو به مو در حال اجراست.

 

 

نظرات خود را برای ما ارسال کنید

آخرین اخبار